Menu
4
mrt

Werkbezoek studenten van opleidingsschool zeer geslaagd!

4 maart 2019

Op donderdag 28 februari hebben de eerste-jaars docenten in opleiding (wpl 1 studenten) van de opleidingsschool een werkbezoek gebracht aan drie locaties van het Graafschap College. Het doel was kennismaken met de grote diversiteit aan opleidingen, studenten en niveaus en beroepen waarvoor wordt opgeleid.

Een student vertelt: We hebben eerst Mijn School bezocht en daar werd het een en ander verteld door een student, een teamassistent en de conciërge. Heel Leuk gedaan allemaal!

De wpl1 studenten waren onder de indruk van de werkwijze/visie van Mijn School. We hebben er een rondleiding gehad.

Het tweede bezoek was aan het MMS, daar werden we ontvangen door José Wopereis (opleidingsmanager). Xavier (docent Engels) heeft een uitgebreide rondleiding met ons gedaan. José heeft ons verteld over de bouw van de school tijdens de koffie.

Wij als studenten vonden het gebouw erg mooi en leuk om te zien hoeveel verschillende soorten mbo-studenten er zijn.

Bij de Sportweg zijn we ontvangen door Ap te Winkel (opleidingsmanager). Hij heeft ons verteld over het schoolgebouw passende in de omgeving. Emma en Youri, twee van onze wpl1 studenten hebben de rondleiding verzorgd.

Samenvattend: De wpl1 studenten gaven terug dat ze enthousiast waren om kennis te maken met de verschillende locaties en de sfeer te proeven.

Deze rondleiding werd begeleid door Olga Goole (schoolopleider bij de opleidingsschool) en Sandy Ditters.