Menu
20
apr

Kennisdelingsevent A&A 2023

20 april 2023 (van 15.00 tot 17.00)

Op 20 april aanstaande vindt weer het jaarlijkse Kennisdelingsevent van A&A plaats! Docenten-in-opleiding (dio’s), mbo-studenten én medewerkers van Rijn IJssel en het Graafschap College die onderzoek uitvoeren, nemen plaats op het podium. Daar presenteren zij het proces of de resultaten van hun praktijkgericht onderzoek. 

Gouden Loep

Na de presentaties kun je als bezoeker informeel met de onderzoekers in gesprek gaan. Een mooie kans om ideeën op te doen om mee te nemen in je eigen onderwijspraktijk. Aan het eind van de middag zal de jury weer de Gouden Loep uitreiken aan de onderzoeker met de beste presentatie. 

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken! Vul het aanmeldformulier in.

Wil je ook jouw onderzoek presenteren? Wees welkom! Meld je aan door een mailtje te sturen naar Peter Marchal (p.marchal@graafschapcollege.nl) of Mirjam van Duijnen (m.v.duijnen@rijnijssel.nl).