Menu
18
apr

Kennisdelingsevent A&A 2024

18 april 2024 (van 15:00 tot 17:00)

Op donderdag 18 april is het weer zover. Op die dag vindt het jaarlijkse Kennisdelingsevent van A&A plaats. Hier presenteren docenten-in-opleiding (dio's), mbo-studenten én medewerkers het proces of de resultaten van hun praktijkgericht onderzoek. Ben je erbij?

Inspiratie & Gouden Loep
Na de presentaties krijg je de kans om met de onderzoekers in gesprek te gaan. Tijdens de speeddate kun jij ze het hemd van het lijf vragen. Dit geeft je een uitgelezen kans om ideeën op te doen die je kunt inzetten in je eigen onderwijspraktijk. Heel inspirerend! Aan het einde van de middag overhandigt de jury de Gouden Loep aan de onderzoeker met de beste presentatie.

Korte terugblik 2023
Tien onderzoekers presenteerden vorig jaar hun onderzoeken. Met variërende thema's, van taalintegratie tot motivatieverhoging. Na een inspirerende pitchronde en speeddates, sleepte Liam Camps de Gouden Loep binnen met zijn innovatieve bordspel om Engels te stimuleren. Meer weten over het Kennisdelingsevent van vorig jaar? Lees ons verslag.

Aanmelden

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden? Meld je direct aan en kom kijken! Vul het aanmeldformulier in.

Wil je ook jouw onderzoek presenteren? Wees welkom! Meld je aan door een mailtje te sturen naar Peter Marchal (p.marchal@graafschapcollege.nl) of Mirjam van Duijnen (m.v.duijnen@rijnijssel.nl).