Menu
17
apr

5 redenen om je nú aan te melden voor het Kennisdelingsevent A&A (laatste kans!)

17 april 2023

Aanstaande donderdag 20 april is het alweer zover: het Kennisdelingsevent A&A 2023. Dit keer staan wel 10 onderzoekers te popelen om je alles over hun onderzoek te vertellen. Wie gaat er met de Gouden Loep naar huis? Je maakt het allemaal mee aanstaande donderdagmiddag. Of je nu docent, onderzoeker, student of op een andere manier betrokken bent bij ons onderwijs… dit wil je niet missen!

Nog niet overtuigd? Hier volgen nog een aantal redenen om je aan te melden.
 
1. Wel 10 onderzoekers presenteren hun onderzoek
4e-jaars dio’s, collega’s van Rijn IJssel en Graafschap College én een toegepast psycholoog nemen één voor één plaats op het podium. Een greep uit de onderwerpen die je kunt verwachten zijn: 
 
- Wat weerhoudt het team Mediaredactiemedewerker ervan om de integratie van taal daadwerkelijk door te voeren?
- De ontwikkeling van een innovatief lesarrangement waarin lerenden in zorgtechnologie kunnen oefenen met het werken met data uit zorgsystemen.
- Hoe kan ik het burgerschapsonderwijs laten aansluiten bij de opleiding Sociaal Werk van het Graafschap College leerjaar 1?
- Het verminderen van de gevoelens van angst en moeilijkheid bij de studenten Verpleegkunde. 
 
2. Speeddaten met onderzoekers
Na de presentaties kun je met de onderzoekers in gesprek gaan en ze het hemd van het lijf vragen. Welke nieuwe inzichten neem je mee naar jouw onderwijspraktijk? 
 
3. Gouden Loep-uitreiking
Dé aanmoedigingsprijs voor de onderzoeker met de beste presentatie. Dit jaar is ‘ie extra mooi. Twee mbo-studenten van de opleiding Creatieve Industrie hebben er namelijk alles aan gedaan om er een werkelijke parel van te maken. En: ze reiken hem zelf uit! Wie gaat er dit jaar mee naar huis? 
 
4. Afsluitende borrel
Last but not least. Naast een hapje en een drankje tussen de bedrijven door, vindt er voor de liefhebber afsluitend ook een borrel plaats. Blijf nog even gezellig napraten, netwerken en kennis delen. Geen betere start van je (bijna) weekend! 
 
5. Het is gewoon hartstikke gezellig 
Geen uitleg nodig, toch? 😉 
 
Aanmelden
Ben je overtuigd? Meld je dan aan door even dit formulier in te vullen. 
 
Tot donderdag!