Menu
7
feb

Aankondiging studiedag 2022

7 februari 2022

Studiedag 2022: netwerken met A&A

De studiedag voor begeleiders en opleiders van de Opleidingsschool A&A is hét moment om met elkaar te netwerken en je kennis uit te breiden. We komen dit jaar samen op 21 april 2022 van 9.00 tot 17.00 uur, bij de DRU in Ulft. Ben jij er ook bij?

Een interessante gastspreker opent de studiedag. Daarna volg je twee inspirerende workshops. Hierin ga je aan de slag met het vergroten van je deskundigheid. We presenteren nieuwe inzichten en koppelen deze aan praktijksituaties. Zo kun je je nieuw opgedane kennis gelijk toepassen. Met groepsgenoten ga je de dialoog aan. Zo inspireren we elkaar. En werken we verder aan het versterken van Samen Opleiden & Professionaliseren.

Dit jaar voegen we een nieuw element toe aan de studiedag. Tijdens de lunch gaan onderzoekers je enthousiasmeren met een pitch over hun onderzoek. Aansluitend kun in een workshop verdiepend in gesprek gaan met de onderzoeker over het onderzoek.

We sluiten af met een gezellige borrel. Tevens reiken we dan de prijs uit aan de winnaar(s) van het beste praktijkonderzoek.