Menu
9
mrt

Save the date: Kennisdelingsevent A&A 2023

9 maart 2023

Binnenkort is het weer zo ver. Dan wagen onderzoekers hun stap in de spotlight op het Kennisdelingsevent A&A om hun onderzoek te presenteren. Ben jij benieuwd naar de resultaten? Kom dan langs! Het belooft een inspirerende middag te worden. Zelf jouw onderzoek presenteren? Ook dat kan! 

Op het Kennisdelingsevent A&A is iedereen die onderzoek doet binnen Rijn IJssel of het Graafschap College welkom om te komen presenteren: stagiairs van de lerarenopleiding (dio’s), pdg’ers, collega’s die een master doen of bezig zijn met een promotieonderzoek en ook mbo-studenten. 

Presentatie en speeddaten

Iedere deelnemer krijgt kort de tijd om zijn/haar onderzoek te presenteren. Daarna volgt een soort speeddaten: iedere 10 minuten kun je als bezoeker informeel in gesprek met de onderzoeker over het onderzoek. De ideale manier om inspiratie op te doen voor je eigen onderzoek of onderwijspraktijk! 

Gouden Loep

Aan het einde van de middag reikt de deskundige, doch strenge jury de Gouden Loep uit. Dé aanmoedigingsprijs voor de onderzoeker met de beste presentatie. Vorig jaar ging de prijs naar Leon van der Veen met zijn pitch over het benutten van het leerpotentieel van Boundary Crossing (BC) door docenten van het Graafschap College. Wie zal dit jaar met de buit naar huis gaan? 

Programma 
14:45: inloop 
15.00 – 15.45: onderzoekers presenteren hun onderzoek 
15.45 – 16.30: speeddate-ronde: iedere 10 minuten kun je als bezoeker bij een 
andere onderzoeker aan tafel gaan en zijn/haar onderzoek bespreken
16.30 – 16.45: pauze met een hapje en een drankje 
16.45 – 17.00: uitreiking van de Gouden Loep (aanmoedigingsprijs)
17.00 – 18.00: gezellig naborrelen voor de liefhebber 
 
Aanmelden

Kom jij ook kennis delen, inspiratie opdoen en achteraf eventueel gezellig borrelen? Meld je dan aan. En nodig vooral je collega’s ook uit!

Ook deelnemen en je onderzoek presenteren? Stuur dan een mailtje naar Peter Marchal (Graafschap College) of Mirjam van Duijnen (Rijn IJssel). 

Graag tot 20 april!   

Details

Datum: donderdag 20 april
Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: TECH PLAZA (Rijn IJssel), Tivolilaan 40 te Arnhem
Aanmelden