Menu

Kennisdelingsevent presenteert praktijkgerichte onderzoeken

Op 12 februari vond het tweede kennisdelingsevent plaats. Dit keer samen met het Rijn IJssel, vanwege de samenwerking binnen de aspirant opleidingsschool Arnhem en Achterhoek. Het evenement stond in het teken van: ‘Samen verder in onderzoek’.

Feestje
Sarien Shkolnik opende de bijeenkomst: “Het vorige kennisdelingsevent ervaarde ik al als ‘een feestje’, vandaag wordt het alleen nog maar mooier. Deze keer werken we - in het kader van de aspirant opleidingsschool - samen met Rijn IJssel. Vanmiddag bundelen we onze kracht en delen we de onderzoeken die in de scholen gedaan worden. Ik verheug me er enorm op.”

Pitches
14 mensen presenteerden in een pitch van 1 minuut hun onderzoek; lio’ers, masters in opleiding, innovatiedocenten en twee mensen die promotieonderzoek doen. Elders in dit bericht vind je een lijst van de onderzoeken. College Sander Berendsen hield de tijd nauwlettend in de gaten en kapte de sprekers na 1 minuut genadeloos af met behulp van artikelen uit de feestwinkel (zie foto’s)! Na de presentaties was er tijd om met de onderzoekers in gesprek te gaan en ideeën en ervaringen uit te wisselen.
 

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.